| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
marka
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 9:27 am Post subject: mozda buduci student |
|
|
Cao,
Htela bih da se sa Beogradske poslovne skole prebacim na vas faks, pa mi treba nekoliko korisnih saveta. Pre svega, da li da upisujem, kakav ja faks generalno, da li se sve (predavanja, vezbe, ispiti, prijave i sve ostalo) odvija u NS ili se kao sto je cesci slucaj sa odsecima fakulteta u Srbiji, ipak putuje cesce ka maticnom faksu? To mi je bitno jer bih putovala i za NS. Da li se ove godine prelazi definitivno na Bolonjsku ili su to prazne price i jos nesto, da li odsek ostaje u NS ili sam ja pogresno cula de se ovaj odsek u NS ukida, a ostaje samo Suboticki? Kada da se javim za prebacivanje, da li je septembar kasno ili ne?
Hvala puno |
|
| Back to top |
|
 |
savez_sport
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:34 pm Post subject: Re: mozda buduci student |
|
|
| marka wrote: | Cao,
Htela bih da se sa Beogradske poslovne skole prebacim na vas faks, pa mi treba nekoliko korisnih saveta. Pre svega, da li da upisujem, kakav ja faks generalno, da li se sve (predavanja, vezbe, ispiti, prijave i sve ostalo) odvija u NS ili se kao sto je cesci slucaj sa odsecima fakulteta u Srbiji, ipak putuje cesce ka maticnom faksu? To mi je bitno jer bih putovala i za NS. Da li se ove godine prelazi definitivno na Bolonjsku ili su to prazne price i jos nesto, da li odsek ostaje u NS ili sam ja pogresno cula de se ovaj odsek u NS ukida, a ostaje samo Suboticki? Kada da se javim za prebacivanje, da li je septembar kasno ili ne?
Hvala puno |
Ja cu ti odgovoriti na neka od pitanja...
SVE se odvija u Novom Sadu s' tim sto se mozes dogovoriti sa nekim profesorima da izadjes na ispit (ili kolokvijum) u Suboticu (npr. ukoliko ti taj termin vise odgovara ili ti se podudaraju termini nekih ispita itd.)... Jedino diplomski iz nekih predmeta moras da polazes u Su (do pre nekoliko meseci su se svi diplomski polagali u subotici)
Faks kao faks je generalno ok (ne znam sta te konkretno interesuje)...
Odeljenje u NS se ne ukuda (niti ce) a sto se tice Bolonje, prethodna generacija (studenti koji su upisali fakultet 2005. godine) studiraju po bolonji...
Sto se tice prebacivanja mislim da to navodis za vreme prijave ili tako nesto... moraces se raspitati posto sam ja zaboravio koji je tu bio proces jer sam upisao fax 2001.... Uglavnom nije se problem prebaciti u Novi Sad...
To ti je u sustini to...
I jos nesto... pogledaj na sajtu fakulteta , mozda oni imaju neke informacije ili posalji mail njihovom webmasteru jer je to jedan od asistenata blizak dekanu (a pod kontaktima mailom mozes da kontaktiras i dekana koji ce ti sigurno odgovoriti)...
adresa sajta je www.eccf.su.ac.yu
Pozdrav
P.S. Ako imas jos neko pitanje reci... i otkud to da si se iz Bg-a odlucila za NS...
Crni reci devojci zbog cega treba da upise ovaj fax - ekonomijada  |
|
| Back to top |
|
 |
Miodrag
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 6:34 am Post subject: |
|
|
A ja trazio od dekana da ne primaju studente sa visih skola ili ako vec primaju da ti studenti opet moraju da polazu razliku ispita.
To je bilo negde u martu i dekan je tada rekao da vise nece primati jer ce od sada i visa skola imati trecu godinu, samo sto ce to biti skola a mi dobijamo akademsku diplomu kada zavrsimo faks... Kosta mi je svedok! 8)
Pozdrav iz NY!!! |
|
| Back to top |
|
 |
|